Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes heta smekningar

fick håret att resa på sig i nacken så att jag ryser
medan jag myser
Medan jag är i hennes våld
För det var ju bara för några minuter sen som hon
brottade ner mig på sitt vardagsrumsgolv
då hennes gökur på väggen tittade ut och kvittrade om
att klockan har slagit tolv
Så jag kunde inte komma loss
Men bara för det var det ju ingen mening att ställa till
med en scen och börja slåss
För när det kommer till kritan så är ju hon ändå min boss
Och jag är inte riktigt redo ännu för att bli av med mitt jobb
som gigolo och snobb
Så jag underkastar mig hennes vilja för stunden
då jag ändå bara mår på topp…

Hennes heta smekningar!

Ken Cassel
13/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-13 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel