Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara dig nära


Min hud andas dig
din doft på händerna

du dröjer dig kvar
levande genom mina sinnen

längtar att återuppleva minnet
känna närhet till dig




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2016-07-15 00:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sköna minnen...
2016-07-16

    Dan Myrbeck
Fint om minnesvärda
minnen.
2016-07-15

  Micael Axelsson
Doften på kudden, i kläderna, de vilka dröjer sig kvar, och dröjer sig kvar och förstärker ens längtan att åter få vara där, mitt i personens närhet o värme
2016-07-15

    Gustav Murray
Härlig, levande känsla i dina ord, som går att relatera till! :)
2016-07-15

  Quasimodo
Skön och levande närhet till minnen att vara nära!
2016-07-15

  Nils-Robert
Så fin känsla i dikten
2016-07-15

  Karina"Kia"
Jag sjunger en låt"Vill vara nära dig"

Vackert i alla sinnena..efter det romantiska man upplevt tillsammans
2016-07-15
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP