Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mitt liv

Mitt liv och ingen annans
Har fått det till skänks av min mamma och pappa
Älskar dem
Klart att jag gör
Men det borde ni väl ändå förstå och fatta
där blodet är tjockare
än vattnet

Det är mitt liv
Mitt liv och ingen annans
Gör nu lite som jag själv vill med det
Med min kropp och själ
Torkar bort svetten ifrån pannan
Vad annat kan man göra när det är så varmt
och kvavt ute
Jo, man går ner till bryggan och tar sig ett litet bad
om och vart annan för att sedan köra
lite radiostyrd bil på playan
Bara gasa på och låta det få gå
Kul som fan
För det är ju sånt som man kan hitta på
på semestern och så
Och det är ju ändå mitt tråkiga liv och igen annans
Hoppas nu att ni vill respektera det
Ja, jag gör det
Men nu får ni alla ha det så bra därute
Fick visst lite bråttom
Så nu måste jag tyvärr gå
Hej då, så länge...

Det är mitt liv!

Ken Cassel
14/7-2006




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-14 10:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man har ansvar för sig själv...men gör inget dumt va...:-)
2016-07-16

    ej medlem längre
Fin text! Min respekt till dig Ken.


2016-07-15

  Lynx63 VIP
KRAM =)
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel