Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran ensak


Vi går framåt tillsammans
allt stannar mellan oss

stegen tas med kärlek




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2016-07-28 00:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert om kärlekens närhet...
2016-07-30

  Karina"Kia"
Hjärtformad kärlek stor och hoppla glada steg när kärleken tas...
2016-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek och gemenskap!
2016-07-29

  Nils-Robert
Steg i kärleksrus
2016-07-29

    ej medlem längre
Titeln är spännande, och mycket vacker ihop med texten! Dikten gav mig positiv energi.
2016-07-28

    Dan Myrbeck
Ja, det är er tvåsak!
2016-07-28

    ej medlem längre
Skön!
2016-07-28

  Marianne Räf
Häftig relation ! Skön text !!
2016-07-28

  Quasimodo
Varsamma steg i kärlek i det som bara två vet!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP