Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlastar


Ligger på din arm

du axlar min själ
bär mina bekymmer

det tunga lättar




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-07-17 22:40



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att kunna dela och bära det tunga tillsammans,det är äkta kärlek med innehållet förtroende.

2016-07-18

    Dan Myrbeck
Bra om en viktig sak man kan
göra för varandra.
2016-07-18

  Marianne Räf
En sådan hjälp kan man,
verkligen, behöva !
2016-07-18

  Nils-Robert
Stödet i livet. Så skönt
2016-07-18

  M M Mannheim VIP
Stark text som förmedlar underliggande smärta.
2016-07-17

  Quasimodo
Andas trygghet och tillit!
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP