Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakåt i elände

Går i förflutnas fotspår
trampar på varande smärta
Fastnar i ouppklarade känslor
trauman lever eget liv




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2016-07-16 21:12



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra med
dito IKF.



(=IgenKänningsFaktor)
2016-07-18

  nordsjäl
Jättebra. Mitt i prick!
2016-07-17

  Nils-Robert
Allt kan inte raderas snabt. Men en överlevare kan lägga de onda tankarna i en ask och låsa in den efter att elden har förtärt den.
2016-07-17

  Marianne Räf
Hoppas, du kan se nånn klarning, framåt! En sånn där smärta kan du,
ju, inte gå å släpa på! Det orkar ingen!
2016-07-17

  M M Mannheim VIP
Livet lever sitt eget liv, elände bakåt i tiden gör sig närvarande i nutiden. Ser du framåt så följer eländet med som en plåga.
2016-07-16

  Quasimodo
Så talande för detta och för det ouppklarade som lever sitt eget liv och skapar smärta!
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP