Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar i håret, vingfjäll längs armarna

Och vinden tar tag
lindar sig om dig som en kokong
du öppnar munnen och delar andetag
med luften, med jorden, med allt som faller
genom berggrunden går en röst
att allt är äntligt förlorat




Fri vers av Grävling
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-15 14:42



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja så är det
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling