Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tids nog


Full av känslor
som kväver själen

alla svårtolkade intryck
som tynger kroppen

försöker lösa allt
med min möda

det är möjligt
men tar tid




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-07-16 20:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tiden ger perspektiv
på händelser.

PS: Vilken stor o bra produktion
du har av texter!
2016-07-18

  Nils-Robert
För en kämpe och överlevare finns inga hinder som inte kan klaras. En vinnare
2016-07-17

  aol
Just så bra speglar du känslor som drar i en rusar och vänder stannar till ett slag,
2016-07-17

  M M Mannheim VIP
Till slut är det mödan värt.
2016-07-16

  Quasimodo
Ödmjukt och kärleksfullt stort i dessa tankar och känslors vilja, men saker tar sin tid och behöver den.
2016-07-16

  Marianne Räf
Så sant å riktigt !
Bra formulerat !
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP