Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag älskad

Är jag älskad när jag följer med dig hem
genom den ensamma gränden tungtäckad
under mörkrets hemligheter
av förbipasserande vilka jag saknar
Alla hade väl för bråttom ut i natten
för bråttom för att stanna och observera
hur jag försöker hålla dig i handen
när vi bara glider isär


Är jag älskad när jag säger att vinet var gott,
simulerande, ja helt enkelt bara, helt
stimulerande
"och du är den snyggaste jag någonsin sett"
av dig hemma i din smuliga säng med de smutsiga lakanen
Fast jag menar att din blotta närvaro var alldeles tillräcklig
för att jag skulle bli helt desperat


...och inget vin behövdes...


Är jag älskad när du stirrar ner i din sinnevärld och jag lovar per automatik
att jag finns när du förmår dig komma tillbaka
Av hela din kropp och din själ!
Du rosar upp, du brinner än
Du inser snart att jag gör allt för dig


...och jag fortsätter drömma...


Är jag älskad när du visar mig ut i verkligheten
den gulfrusna morgonen efter
krossad inuti och frossad utanpå
Av mig, den enda jag verkligen älskat


...fortsätter hoppas...




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-16 21:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du har ett mycket väl infångande språkbruk i förtäljningen du bistår

älskad, det bör du Alice bli, på alla sätt o vis.
2016-08-04

  Gunnel Eriksson VIP
Bra formuleringar i många variationer.
Känner tveksamheten.
Tycker om raden "krossad inuti och
frossad utanpå".
2016-07-17

    Nicklas VIP
Gillar ditt språk, sättet hur du bygger dina meningar på. Griper tag. Förmedlar känslor.

Jag hoppas också, för din skull.
Men hey, smulor i sängen är ingen höjdare det inte!
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth