Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så klart!

- Så klart!

Svarar jag när du kommer in i mitt liv
som en jävla one-liner
och frågar om du får förstöra mig




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-16 23:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det handlar väl om förstörelse i positiv mening..

Eller ironiskt menat..
2016-07-18

    Nicklas VIP
Så klart inte*

Vore ju ett bättre svar på den frågan.
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth