Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har någon sett min metronom?

Det är inte förrän nu
som jag inser
att min gitarr varit felsträngad
och ostämd
hela den här tiden

Jag har spelat Blues
När jag egentligen
Skulle spelat Rock n’ Roll




Fri vers av LillyLost
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-16 23:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha välstämt
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

LillyLost
LillyLost