Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bakgata i Berlin

På en bakgata
I Friedrichshain
Såg jag en besynnerlig syn
Jag böjde mig ner
För att titta närmare
Och där var
Jag
Stort som ett
Cigarettpaket
arg som en
puttrande kastrull
lika högljudd som en
bebis inlindad i ett täcke

lilla jag blåser omkull av
vinden från någons
svarta kappa
stackare
kom här
i min ficka
jag ska ta hand om mig
från och med nu

Och så gick det till
När jag fann mig själv
På en bakgata
I Berlin




Fri vers av LillyLost
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-03 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillyLost
LillyLost