Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt till kärleken

Jag saknar kärlekens intoxikerande rus
Som jag vill leva i dess rasande inspiration
Jag vill äga den, lägga den i min hylla
Stoppa ner den i min ryggsäck
Krydda varenda måltid med den
Jag vill följa den som en hund
Åtrå den med hela mitt hjärta
Jag vill ge hela mitt liv åt den
Men jag får aldrig komma ifatt
för då vissnar den




Fri vers av LillyLost
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-01 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillyLost
LillyLost