Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande ögon


Pigga bruna ekorrögon

talar glatt nyfiket
lusten spritter energiskt

livsglädjen tar skutt




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2016-07-18 00:06



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ivrigt berättar en barn..får inte ur sig allt så snabbt som barnet vill berätta..skuttar ur sig orden för att de ska fortare komma fram...

Denna va en pigg glädjefylld dikt!
2016-07-18

    Dan Myrbeck
Bra berättat
med få ord
2016-07-18

  Nils-Robert
Så talande- glädjefylld dikt
2016-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Härligt, välkomna besök i trädgården!
2016-07-18

  Quasimodo
Härligt skuttande i livsglädje!!
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP