Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En minoritetsgamling pratar med en majoritetsyngling

 

Vill du se en stjärna
se på mig
Jag lever gärna
på noll från dig

Men varför tog du gärna
skatt från mig
Är det inte rätt att belöna
den som födde dig

Jag vill bara ha
det jag borde ha
Som barn hade du det bra
får en pensionär ha samma krav

Jag lovar en vacker dag
blir också du gammal och svag
Hoppas din lag
gäller också denna dag

Då får du bita
i det sura äpplet
Tro att du får skatt på krita
är med ditt tankesätt rena hjärn-släppet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-17 02:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förr eller senare får man den lön man förtjänar.
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP