Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslosvall


Dina ögon tåras
gråter för mig

min smärta berör
den griper dig

jag känner bekräftelse
älskar din empati




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2016-07-18 21:28



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vacker lidelse gemenskapens känsla att dela tillsammans!
2016-07-22

  Nils-Robert
Går rakt in i hjärtat.
2016-07-20

  aol
Verkligen så sant berörande,
2016-07-19

    Dan Myrbeck
Bra om något
viktigt.
2016-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, värme och gemenskap!
Ibland behövs inga ord, kroppen talar sitt tydliga språk.
2016-07-19

  M M Mannheim VIP
Ord kan inte alltid till hjälpa, men att en annan människas empati, bara att vara, bara att lyssna, kan vara det!
2016-07-18

  Quasimodo
Mycket kärlek i dessa ord i bekräftelse och ödmjukhet, berör intill hjärtenerver!
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP