Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaker av erotik


Sältan slår igenom
vårt kryddiga inslag

smaksätter vår hunger
retar aptiten glupskt

två heta godingar
blir läckra mumsbitar




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2016-07-18 21:03



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Denna va smaskigt lustfylld*ler*
2016-07-22

  Nils-Robert
En erotisk dik t som man blir glad av. Ler på sista versen.
2016-07-20

    Dan Myrbeck
Fin e-rotik..
2016-07-19

  Marianne Räf
Blev nästan hungrig av
din kryddstarka dikt!!
2016-07-18

  Quasimodo
Ett härligt mellanmål att ta in och njuta smaken av!!!
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP