Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tutt fixerad

Indoktrinerad sedan barnsben
För det första han fick när han föddes var tröst då hans
mamma gav honom sina bröst
Bröst fulla med modersmjölk
Vackra underbara bröst som är förknippat med både
värme och trygghet plus att han kunde höra
och känna av sin mammas inre röst
Enligt honom världens finaste mamma
Vilket sedan har präglat honom genom hela livet
För sedan dess har det ju bara eskalerat då han numera
tycker om både stora som små tuttar
Tjocka eller tunna
Spelar ingen roll
Så när det kommer till kvinnors tuttar är han frälst
Tutt fixerad
Inte så mycket att göra åt
Och visst händer det ibland att ett par riktigt fagra bröst
kan göra honom lite småkåt…

Ken Cassel
18/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-07-18 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel