Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlarglädje

blek sommarmåne
som himlaklistrad
vit polarull
svajande stjärnor
över blötsvart torv
mörkt vatten
födslovärk
rubbad myggvagga
bland sileshår och hjortronblad
ett viskande lockrop
underarmarnas ådernät
kroppens safter
vitmossans ringmuskel
slukar fotstegen
öppen och
svällande
på min färd ut
och bort




Fri vers av marsvatten
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-18 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten