Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoen grader varmt i luften

Trettioen grader varmt längst bak i bussen
som går mot Slussen
Dålig ventilation
Åttiofem grader varmt i bastun
Arton grader varmt i skuggan
Nitton grader varmt i vattnet
Flera tusen grader varmt i solen
Det är sommar
Ingen mening att klaga på värmen då
Sommaren är kort
För snart så blir det ju åter kallare och kallare
då de flesta av oss ändå längtar bort
till varmare breddgrader…

Ken Cassel
18/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-18 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stockholm - den "heta" sommarstaden! Love it! Finns ingen bättre stad!
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel