Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då...Nu...Sen...



Var du ett hopp
Nu
Är du ett Varför
Sen
Vad väntar oss då...?



TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-19 08:22



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Tre tankar, vet du att alla god ting är tre
2016-07-21

  Maria Sundelin VIP
Bra frågor
Kramar
2016-07-20

  WyS VIP
Alla hoppas vi på svaren som förklarar och skänker frid.
2016-07-19

    ADI Nehlin
Frågor som behöver svar..fin text
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT