Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändsgränd

Hur jag än vrider och vänder
på allting
så hamnar jag alltid
i denna återvändsgränd
där vemodet svävar omkring mig
som en dimma
jag samlar på oro
och stumma skrik




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-19 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP