Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnat jorden


Ser in i dina ögon

det är som att titta in i det okända
kan inte förstå eller greppa det

försöker nå dig
men du är förlorad

du är bortom räddning




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2016-07-19 23:23



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Även denna en dikt om lidelse,att inte nå fram..att inte kunna hjälpa till så det når ända fram..Det rinner ur händerna en känsla!
2016-07-22

  Nils-Robert
En dikt som suger kraft ur sinnet.
2016-07-20

    Dan Myrbeck
Tänker som Marita..
2016-07-20

  Marita Ohlquist VIP
En stark text om att vilja rädda men inse att det inte går!
2016-07-20

  Quasimodo
Ett sorgset och vemodigt uttryck för det som gått förlorat och inte kan nås.
2016-07-20

  Marianne Räf
Låter hårt! FÖR hårt!!
Vaddå bortom räddning ?
Den som är i en hemsk
situation, kan nog
undsätta sig, själv!
Om ingen annan ställer upp.
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP