Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirror


Nu har jag förstått!

Att jag inte har riktiga vänner.

Men.

I will always prewail by my self.

And I will always have the eyes in the back mirror!

Cause life have learned me so.





Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2016-08-06 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP