Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot

Där i tomrummet

i mig höres ett eko

från kärlekens tid.

 

.......!........!.......!.......

 

In that empty space

I hear an echo inside

from past days of love.




Bunden vers (Haiku) av Stephie
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-20 23:19



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Är det inte 5-7-5?
2016-07-24

    ej medlem längre
Ah. Haiku. Fint. Ren och stillsam, men full av liv. Minne. Berättelse. Associationer. Jag tänker onekligen på de rader som brukar tillskrivas Karin Boye:

Den som älskat aldrig glömmer,
den som glömt ej älskat har,
den som älskade och glömde,
visste ej vad kärlek var.
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Stephie
Stephie