Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presidentval

Efter konventet
kommer en idé om sammansvetsning
ur idén om isärdragande

Efter stulna ord
kommer krossade amerikanska drömmar
''Orange is the new black''




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-21 11:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pest och kolera.
USA kommer att förbli ett hot mot världsfreden och en imperialistisk förtryckarmakt oavsett vem som vinner.
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth