Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte på henne häromdagen

Sedan dess är ingenting sig likt då hon hela natten
höll mig vaken
Så nu på morgonkvisten känner jag mig helt slut
Helt tagen
Kan känna hur det börjar att kurra i magen
Måste nog göra oss en stadig frukost med mjölk
och ägg
Går därför till bonden som bor här alldeles bredvid
Ja, ni vet han med sitt stora skägg
Av honom får jag då några nylagda ägg gjorda av
hönorna och ett par liter färsk mjölk direkt från
kossorna i hagen
Och med några skinkbitar i så blir det till en stor
omelett som för magen känns helt rätt
Något som jag serverar henne där hon ligger i soffan
och vilar helt naken
Så vad som händer sen vet jag inte
Inte mer än att hon vill att jag ska massera henne
om baken, den stackars lilla kraken
Vilket jag självklart kommer att göra då hon faller mig
i smaken…

Jag träffade på henne häromdagen!

Ken Cassel
21/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 291 gånger
Publicerad 2016-07-21 11:23



Bookmark and Share


  Harriette
Massera henne om baken, den stackars lilla kraken
:-D
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel