Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Kamouflage

Första gången som jag fick syn på henne var när hon
skiftade färg från att ha bländat in i miljön
då hon nu visade upp sitt normala jag
Inte så dåligt, tycker jag
Riktigt vacker är hon faktiskt
Men så har hon också en vacker skimrande hud som en
bläckfisk och kan smälta in i nästan vad som helst
Miss Kamouflage
Så när hon nu åter skiftade färg för öppen ridå och bara
försvann in i miljön som i tomma intet blev jag som frälst
För tänk att finnas där men inte synas
Det vore inte så dumt
Inte konstigt då att hon numera jobbar som hemlig agent
på hemlig ort
För att kunna kamouflera sig sådär är riktigt stort…

Miss Kamouflage!

Ken Cassel
21/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-21 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel