Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är skillnad på skit och pannkaka

Det ena stinker medan det andra bara luktar
och smakar gott
Så vem vill ha det där dåliga när man kan få det
där bra
Det som man verkligen vill ha
Så får man inte det kan det lika bra vara
Eller så kan man vänta tills vinden vänder
och chansen kommer åter igen
Så det är pannkaka som gäller gentemot skiten
För skiten ska man bara hålla ifrån sig
då det är en viss skillnad på skit och pannkaka...

Ken Cassel
21/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger
Publicerad 2016-07-21 15:26



Bookmark and Share


  Zandor
det skall gudarna veta....
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel