Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker tråd

Det går en vacker tråd
igenom alla
mina klumpiga gester
Igenom min håriga
klumpiga kropp
Igenom alla tokiga ord
Igenom allt fint och fult
Fram till dig




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-21 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner