Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyrkanter

jag vill köpa ditt liv
spika upp det på väggen

vill skratta åt dig men mest mig själv
för att jag är rädd för livet

tisdag onsdag torsdag so it goes on osv

speglar mig själv i varje glasruta jag går förbi
speglar mig i psykologens spegel för att dra fram
det risiga håret
den enda anledningen till att de kallar mig för ronja

så fruktansvärt patetiskt




Övriga genrer av necelit
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-22 00:26



Bookmark and Share


  Robin V
Gillar skarpt. Inte minst de två öppningsraderna.
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

necelit
necelit