Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt sthlm

nytt tjack
fult nagellack
40 kvadrat i förorten

träd med kronor som är högre än vad jag är hög
gatulampsljus som lyser starkare än ljuset man berättas se innan man dör

min jacka hänger oanvänd på en plastgalja från en klädesbutik
hennes ögon tittar från vänster till höger medan hon klappar mig över axeln och säger

hoppar du så hoppar jag
brinner du så brinner jag
så brinn vidare
för en låga kan ge ljus åt ett annat
och jag brinner än




Fri vers av necelit
Läst 462 gånger
Publicerad 2017-12-18 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

necelit
necelit