Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apelsinjuice i vinglas

precis som jag lurar mig att apelsinjuice är finare än vad det är när jag dricker det i vinglas så lurar jag mig själv att du är bättre än vad du är när du är bakgrundsbilden på min telefon

men faktumet kvarstår att
juicen kommer fortfarande kosta under en tjuga
och du kommer fortfarande krossa mitt hjärta
och jag kommer fortsätta låta dig om och om igen

och det spelar ingen roll att jag dricker billig apelsinjuicen när hela världen tittar på och allt de ser är ett tunt glas av kristall som säkert gick för minst 400

för det är så enkelt
så fruktansvärt patetiskt jävla enkelt
att låtsas vara
att inte behöva förklara
för någon varför man är som man är
och varför man är så himla kär
i någon så dum som dig

men när jag tänker på dig smakar all apelsinjuice i världen bra oavsett vilket glas
och alla bakgrundsbilder jag haft är lika irrelevanta
för att
i glaset speglar de mig
och i mina ögon i min spegelbild
ser de dig




Fri vers av necelit
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-07 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

necelit
necelit