Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vet

Din raka rygg
Dina snabba steg
Din stolta hållning

Inget kan hindra ditt
beslut

Du vet

Jag vet

Vi vet




Fri vers av WyS VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-22 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som det handlar om kärlek.
Eller något brott som begåtts.
Hemlighetsfullt och mystiskt. Men två vet tydligen.
2016-07-23

    ej medlem längre
Leder till tankar....spännande :)
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP