Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotbollshuliganer!


Hotar ni oss?

Är ni inte riktigt kloka eller
För vet ni inte vilka vi är
Vi är The Tigers
Så vet ni inte om att vi är kända för att slåss
Slåss utav bara helvete
För i vårat gäng är var och en av oss en boss
Så när vi lägger i en växel går vi alltid in för kross
Slår en och annan haka ur led då några får lida
Får de att sätta sig ner på en trappa och kvida
Ajjjjjjj Ajjjjjj
Så nu när ni har modet att utmana oss tror ni då
att ni har någon chans att vinna i denna sena timma
Okej då!
Låt oss få se
Låt oss rocka loss

Bang smack krasch splasch
Sådär ja
Vad var det som vi sa
Nu lägger ni visst benen på ryggen och springer
hela vägen hem till mamma medan ni
håller på och grina
Vilken pina
Men ingen hotar oss
Är det uppfattat
Kapisch
We are The Tigers...

Fotbollshuliganerna!

Ken Cassel
22/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger
Publicerad 2016-07-22 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel