Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tyckte att jag såg ditt änglaansikte

i molnet som just flög förbi då du såg ut att vara
både lycklig och fri
visslande på en vacker melodi
Jaså, så du håller koll på mig, min lilla skyddsängel
Så dig kan inget stå dig bi
Ser allt som jag gör och får vara med om
Vilket du visst kommer att göra ända tills den dagen
jag dör
Vaktar min rygg så att jag alltid ska kunna känna mig
riktigt trygg
Varnar mig utifall någon är stygg
Ja, för allt utom dumma stickande blodsugande mygg
då förstås
Helt okej
Ja, ja, lilla skyddsängel
Självklart så älskar jag dig med…

Ja, jag tyckte att jag såg ditt änglaansikte i molnet
som just flög förbi!

Ken Cassel
22/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-22 14:13



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Lite härliga rim och vackert skrivet till sin skyddsängel,om hon nu är en hon...?!

ÄnglaVackert skrivet och med en glimt i ögat bra!
2016-07-24

    ej medlem längre
Så vackra ord om en ängel.
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel