Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ocean

Det finns dagar när jag vill vara
i ett sparsamt möblerat rum
med vita kala väggar
där jag vill sitta och ta sikte inåt
och försöka att sona mina brott
jag är en ocean av känslor och tankar
som du aldrig kommer att få veta
någonting om





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-23 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP