Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon drömmer sig död

Nu är det varmt och luften står sommarstill
Hon letar efter nån hon kan förälska sig i
som har lögner bättre än hennes,
nån vars andetag kanske
kan få henne att lyfta från marken

Ja, nu står allt sommarstill
hon vill ha nån att aldrig skiljas från
och aldrig ha nåt gemensamt med,
förrens ögon måste stängas
och i döden bli lika




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-24 12:34



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Svårmod och en känsla av nästan självmord!
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP