Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi


Djävul

Jag fryser i din famn
Kylan tycks bli något kallare

Du ser mig från ett tidigare jag som inte existerar
Din kärlek i narcissmens ögon växte fram

Maktens drog

Manipulerad fångenskap i tvåsamhet

En version av en oklar bild skapade du utifrån dina mörka handlingar

Stängda dörrar

Konsekvensen dödade den klara versionen

Mig..

Årens tunga steg har burit mig fram från ett fångenskap av en djävul

Nya versionen föddes på nytt

Jag ser
Jag andas
Jag lever

Till B




Fri vers av Lavira
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-24 16:26



Bookmark and Share


  aol
Smärtsamt djupt berörande skrivet,
2016-08-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
Du andas styrka, du andas ljus, du andas Dig.

Gudinna
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira