Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jalusi

Den svårast sjukdomen

att kunna bota

är avundsjukan

för det finns inga läkare

som specialiserat sig

på denna

Trots allt

finns det ett enkelt sätt

att bota sig själv med

och det är att sluta

jämföra sig med andra

 

 

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-24 19:56



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Huvudet på spiken!
2016-07-27

    Sefarge VIP
Såå sant!
Dessa "onödiga jämförelser"
Bristande självförtroende?
Som onödigt förgiftar tillvaron!
:)


2016-07-25

    ej medlem längre
allmängiltig text om det som vi alla, från och till, kan erfara...
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP