Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig nåd

Bland alla dygnets siffror

finns ingen hierarki

Oavsett högre siffervärde

är ingen av dygnets timmar

viktigare än den andra

All den tid vi fått

måste vi själva värdesätta




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-25 08:39



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Fina visdomsord
att leva efter
2016-07-25

  Öknens Ros VIP
Den tid vi fått på jorden bör vi förvalta väl.
2016-07-25

  Marita Ohlquist VIP
"All den tid vi fått
måste vi själva värdesätta"

Visdomsord på hög nivå!
2016-07-25

    Sefarge VIP
Att" fuska bort" nattens timmar
och sedan köra hårt på dagen
det märks till sist på hälsan.
Levnads och hälsoklokt
skriftat!
:)


2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP