Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka


Tänk om,
Styrka aldrig kan vara något påklistrat
Utan enbart
Alltid är
Just de vi är inuti




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-25 20:56



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Precis, om den inte är äkta
avslöjas det!
2016-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Ja, tänk om!
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise