Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I promenad i minnenas lund

Nu känns oron av igen

Va ?

Var det såhär det var?

Att känna otrygghet och tvivel?

När ratningen kvalar mig till hopplöshetsdalen

Alla andra verkar finnas kvar

Står stadigt, ett helt mänskligt lag verkar det va’, som kvalat in i lugnets dal

Men jag, vältrar mig i obehag, 

Så jag springer, bort som allt som påminner mig om dig,

Från alla minnen som flyger på mig

Stegen lättas aldrig

Det är som att benen bär 

Trots att den fysiska kroppen inte orkar mer 

Springer mot....? Springer fram?

Stressar, landar ingenstans 

Sakta smyger sig minnesmolnet närmare

De salta regndropparna stryker min kropp

Takten stannar upp

Herden viskar ”vila i mig”

Först då stillar sig ,oron. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-13 23:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Misströstans Dy"
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise