Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#Hon


Hon stod framför dörren och tvekade, att öppna just denna dörren hade alltid varit hennes dröm. Nu hade hon nyckeln i handen men tvekade en stund innan hon öppnade möjligheternas Lund. Inte en gnutta mod krävdes. Hon bara vred om nyckeln, hörde låset vridas, öppnas, sänkte dörrhandtaget och gick in, som om hon inte gjort annat eller alternativt hade förberett sig på detta hela livet. Hon chockade sig själv. Vad hade hon väntat på?

 




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-15 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise