Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidskapsel

Att öppna en ask i kräppapper
och den glömda världen brer ut sig
spets och siden, mossgröna stråk i iris
visar vägen längs förlorade stigar
där lika förlorade vandrare
söker nattly i himlar och hö




Fri vers av Grävling
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-25 20:56



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Känns som om att öppna en Pandoras ask... o vandra ut i drömska dimmor...
där förlorade vandrare söker tröst o logi i glömskans tassemarker...
Spännande!
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling