Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klanderfri


Koden är knäckt
alla säkerhetsdörrar passerade
inga alarm utlöst

du är godkänd

min detektor läser
av din närvaro
personligheten bländar överraskat

jag är tagen

visar mitt innersta
blottar mig öppet
erbjuder dig plats

i mitt hjärterum




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-07-26 22:51



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Fyndigt och annorlunda formulerat om
det kärleksfulla mötet.
Bra vetja!
2016-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar kärleksdikt...så fint...
2016-07-30

  Karina"Kia"
Wow! En dikt som öppnar porten mot kärleken!

Vackert godkänd!
2016-07-29

    Dan Myrbeck
Bättre att vara försiktig
än eftersiktig!
2016-07-27

  Quasimodo
Så kärleksfullt öppet, varmt och nära till det att dela och vara två i det!
2016-07-26

  Nils-Robert
En dikt som den som står dig nära. Mycket fin kärleksdikt.
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP