Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en infekterad stukad fot

måste jag sakta ner mig själv
Ta det lite lugnt
Det gör ont, det gör ont
En börda nog så tung att bära när man inte kan gå
på båda sina fötter
Det tar på kraftena och gör en trötter
Vill helst bara sova
Sova bort all smärta med antibiotika
Hoppas sen på underverk för att få undan denna
jobbiga värk som går ända ner i stortån
Och varför då?
Jo, så att man kan få bli till en människa igen
För jag älskar ju båda mina benen…

Med en infekterad stukad fot!

Ken Cassel
26/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-26 10:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En text som väcker medlidande...inte roligt att ha ont...:-(
2016-07-30

    ej medlem längre
Krya-på-dig-kramar!
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel