Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapen

styrkan hos ett vapen växer
för varje liv som rinner ut
för varje droppe blod som ilar
under dess egg

öppna upp och blanda
summan av våra kroppars vätskor

att vada genom ett hav
med fötterna som famlar efter botten




Fri vers av marsvatten
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-26 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten