Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅVERKAN!

Vi matas via våra medier med våld, våld och åter våld.
Vad är det som händer med oss människor?

Vart tog kärleken vägen?
Vart tog godheten vägen?

Känner mig liten och rädd för den värld vi skapat.
Ser att våld föder våld.

Oskyldiga människors liv tar slut.
Så tragiskt och fruktansvärt.

Det finns efterlängtade ord!
FRED PÅ JORDEN!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ezmeralda VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-26 19:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mer kärlek till folket
2016-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Ondskan finns INUTI varje människa.
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP