Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenbad


Vi blir viktlösa
ute i vattnet
det blöta omsluter

du lyfter mig
händerna på rumpan
kysser läppar ömt

mina ben kramar
runt din midja
armarna på axlarna

kroppsspråket säger allt
orden rinner bort
känslor strömmar igenom

älskar på klippan
fri av lust
okomplicerad kärlek svävar




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2016-07-27 00:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket sensuellt och vackert...
2016-07-30

    ej medlem längre
Varmt, glittrande lyriskt och sensuellt! Gillar första, andra och sista strofen extra mycket. :-)
2016-07-30

  Karina"Kia"
Njutvackert och du beskriver skriver det hela med glans<3
2016-07-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart
2016-07-28

  Den lilla tänkande
bravo! :)
2016-07-27

    Dan Myrbeck
Härligt heta ord!
2016-07-27

  Nils-Robert
njutningsfullt
2016-07-27

  Nils-Robert
Så bildligt du beskriver kärlekens manifest
2016-07-27

  Quasimodo
Så härligt skönt för en varm förening till kropp och själ, kärleken bara är utan krångel och konstigheter!
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP